Újjáéledő kérdőasztrológia (horary, horari)

 

Naponta több kérdés foglalkoztat bennünket, egy részükkel csak gondolati szintig jutunk, de vannak olyanok is, amelyeket valamilyen formában felteszünk környezetünknek. Ezekre sem minden esetben kapunk meggyőző és megnyugtató választ, pedig milyen jó lenne, mert megszűnnének felesleges félelmeink, szorongásaink, melyek bizonytalanságban tartanak.

Lehetnek eldöntendő kérdéseink:

 

Botev, vagy Padányi általános iskolába menjen a gyerek?

• Balettre, vagy kézilabdára járjon a kislányom?

• A, vagy B ajándéknak örülne jobban?

• Sikerült-e a vizsgám?

 

Előfordulnak nagyobb horderejű kérdések:

 

• Megmenthető-e még a házasságom?

• Mennyire stabil a munkahelyem?

• Maradjak a jelenlegi munkahelyemen, vagy fogadjam el a felkínált lehetőséget?

• Hova menjek nyaralni, Balatonhoz, vagy külföldre?

Ilyen, és hasonló kérdésekre adhatja meg a választ a kérdőasztrológia (horary,horari). Minél egyszerűbben tesszük fel a kérdést, annál világosabb és pontosabb lesz a válasz. A kérdőasztrológia nem új keletű kitalált technika, ez az ősi tudás több mint 200 éve eltűnt a modern irányzatok következtében, napjainkban kerülhet ismét méltó helyére.

A kérdőasztrológia (horary,horari) nem helyettesíti a hagyományos asztrológiát, csak kiegészíti. Az asztrológia olyan önismereti eszköz, amely rávilágít belső működésünkre és életvezetési tanácsokkal lát el, asztrológus segítségével. Jelen sorsunkat a múltban mi magunk teremtettük, rajtunk áll, mit kezdünk vele a jelenben. Sorsunk határtalan lehetőséget tartogathat, még akkor is, ha éppen a jelen néha nehéznek tűnik. Az életben tapasztalt nehézségek nem ellenünk, hanem értünk vannak. Tehát miután megismertük sorsunkat, karmánkat, sorsfeladatunk körvonalait, és megpróbálunk ennek szellemében élni, már nyugodt szívvel fordulhatunk kérdőasztrológushoz. A kérdő horoszkóp a valóság pillanatára készül el.


solar abra.jpgA kérdőasztrológia egyszerűsége abban rejlik, hogy nincs szükség a kérdező pontos születési idejére, mert a válasz kulcsa abban a pillanatban rejlik, amikor a kérdés elhangzik. A kérdő képletek (horoszkópok) a kérdező valós helyzetét írják le, segítségével következtetéseket lehet levonni. A kérdőasztrológia speciális és konkrét kérdésekre tud egyszerűen és gyorsan választ adni. Olyan kérdések megválaszolására alkalmazható, amelyekben a kérdező személyesen érintett, és az élet bármely területére vonatkozhat: szólhat emberi kapcsolatokról, szerelemről, magánéleti és szakmai sikerekről, anyagi javakról, egészségről, barátokról, hobbiról, boldogulásról, utazásokról, tanulmányokról, és minden egyébről.

 

FONTOS! A kérdőasztrológia (horary,horari) csak akkor tud hiteles választ adni, ha a kérdést előtte semmilyen formában ( pl. jós, tarot, cigánykártya, asztrológia) nem tette még fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szántó József
kérdőasztrológus

 

Telefon
70/338-4192

E-mail: arkanumstudio@gmail.com

 

 

Cím: 8227 Felsőörs,

Hóvirág utca 22.

 

terkep.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva © Arkánum 2010