Hogyan kérdezzünk a kérdőasztrológustól?

 

 

Kérdőasztrológiában a legfontosabb, hogy lényegre törően és egyszerűen tudjunk kérdezni. A jól megfogalmazott kérdés már fél siker. Vegyük például azt az esetet, amikor el szeretnénk adni egy ingatlant. „El tudom adni a családi házamat?” Jön a válasz, hogy nem.


Ezt a nemleges választ ki lehet küszöbölni azzal, hogy konkrétabban kérdezünk. „Az idén el tudom adni a családi házamat 20 millió Ft-ért?” Ebben az esetben már a kérdőképlet megmutathatja, hogy egyáltalán lenne-e érdeklődő a házra és annak megfelelne-e a kért összeg. Amennyiben a vevőnek nem jó az eladási ár, még mindig lehet belőle engedni és akkor nem kell éveket várni egy olyan vevőre, aki csak mondjuk, 18 milliót adna érte.


solar abra.jpgA másik oldalról nézve, ha lakástszeretnénk venni. „A kiszemelt lakás megfelelne nekem?


Szülők leggyakoribb kérdései a gyerekeire vonatkoznak. Kezdve az óvoda, iskolaválasztást, különböző szabadidős és sport tevékenységek, táborok kiválasztását. Sok felesleges energiától és lelki töréstől megkímélhetjük magunkat és gyermekünket azzal, hogy ilyen esetekben rákérdezünk dolgokra. „Melyik iskola lenne jó a gyermekemnek?


A horoszkóp képlet megmutathatja, hogy mennyire erős az iskola, a gyerekünknek való-e, és hogy mennyire fogja szeretni. Ha csak egy iskolára kérdezünk rá, akkor a válaszból el lehet dönteni, hogy jó-e, vagy másikat kell választani. Amennyiben több iskolára is rákérdezünk egyszerre, akkor optimális esetben ki lehet szűrni a legjobb megoldást. Másik eset lehet egy sportág kiválasztása. Rengeteg sportág létezik, vannak olcsó és nagyon drága finanszírozásúak is, nem mindegy, hogy mire fordítjuk a pénzt.


Jó lesz-e a gyerekemnek a kézilabda, vagy járjon balettra?” A képletből látszódni fog, hogy melyik tevékenység áll közelebb a gyerekhez, mennyi veszélyt rejt egyik, vagy másik, megmutatja az edző és a gyerek kapcsolatát is. A kérdőasztrológusnak szüksége van bizonyos információkra, nagyon fontos a kérdés mögött rejtőző háttér információ, és ezt mindenképpen meg kell osztani vele, nem érdemes valótlan dolgokat állítani, tesztelés címén.


A kérdőasztrológus a kérdésből indul ki, a képlet mondanivalója és a kapott háttér információ segítségével vezet le minden következtetést. A képletekben rejlő üzenetek sokszor elárulják azt, hogy jobban kell figyelnie, vannak intő jelek, amikor valami nem stimmel, de az asztrológus alapjában megbízik a kérdezőben, nem feltételez csapdát. Tehát bátran javaslom, hogy aki tudja, használja ki a kérdés mögött rejlő igazság kiderítését a kérdőasztrológia (horary, horari) segítségével.

 

Megosztás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szántó József
kérdőasztrológus

 

Telefon
70/338-4192

E-mail: arkanumstudio@gmail.com

 

 

Cím: 8227 Felsőörs,

Hóvirág utca 22.

 

terkep.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva © Arkánum 2010