Jónás módszer (A női termékenység időpontjának meghatározása)

 

 

A Hold hatása a Földre

Hold Jonas 1.jpegIsmerjük a Hold tengerre, árapály jelenségekre gyakorolt befolyását, tudjuk, hogy a Hold gravitációs ereje tartja bolygónkat keringési pályáján, ha nem létezne, valószínűsíthető, hogy teljesen más éghajlat uralkodna a Földön. Nem csak bolygónkra, hanem a földön élő élőlényekre, emberekre is hatással van. Már őseink is tapasztalták erejét, mindennapi tevékenységüket alapos, több évszázados megfigyelések alapján a Hold járásához igazították. Tudták azt is, hogy szerepe van abban, hogy éppen milyen hangulatban vagyunk, még a pszichiáterek is megfigyelik betegeik viselkedését ezeken a napokon. Fizikai testünkre is hat, meghatározza érzékenységünket, immunrendszerünk aktivitását, energiafelhasználásunkat, sérülékeny pontjainkat.  

 

 

A Hold a nőiség és az anyaság jelképe

Hold Jonas 2.jpegA Hold a nőiességet, anyaságot is szimbolizálja, ezáltal a nőkre gyakorolt hatása különösen jelentős. Befolyásolja a menstruációs ciklust is, amelynek időtartama egy holdhónapnak felel meg. A Hold 28 nap alatt járja körbe az útját, úgy a szabályos női ciklus is körülbelül 28 naposnak felel meg. A nő lelkivilágát is meghatározza, mert a megtermékenyüléshez befogadó és elfogadó lelkiállapot is szükséges, amely szintén Hold tulajdonság.

 

 


Jónás doktor módszere

Dr. Jónás Jenő szlovákiai magyar orvos, számos "meddőnek" titulált gyermektelen páron segített. woman.jpgSaját kutatásai eredményeképpen dolgozta ki módszerét, amely azt az ősi törvényt gondolja újra, amely szerint egy nő fogantatásának sikerességéhez alapul szolgálnak a Hold fázisai. Több tízezer pár bevonása során arra a következtetésre jutott, hogy azon a napon, amikor a Nap és a Hold egymás közti elhelyezkedése és távolsága pontosan fokra megegyezik a leendő édesanya képletében az égen álló Nap és a Hold közt fennálló távolsággal, a peteérés szinte biztosan megtörténik, vagyis a nő termékennyé válik. Tehát ezeken napokon lehet a 85% termékenységgel számolni, míg a peteéréskor csak 15%-kal A Jónás napok kiszámítása asztrológiai módszerrel könnyűszerrel megtehető.

 

(Ha a fogantatás képletében jó helyzetben áll a Hold, valamint a képlet Ura is, emellett még az 5. ház, - mint a gyermekünkkel kapcsolódó ház - is ideális helyzetben van, akkor ténylegesen komoly eséllyel számíthatunk arra, hogy zökkenőmentes várandósság elé nézünk.)

 

Fontos tudnivaló!

A Jónás-módszer csak abban az esetben vezet gyermekáldáshoz, ha a pár mindkét tagja egészséges (nincs elzáródás, gyulladás, a megtermékenyült csíra beágyazódását akadályozó eltérés, stb..) és mindketten képesek megfelelő ivarsejtek termelésére.

 

A Jónás-naptár értelmezése

Hold Jonas naptar.jpgA függőleges piros vonal mutatja, mely napra esik a Jónás nap, az előtte levő 3 napot – amelyen együtt kell lenni - vízszintes piros vonal jelzi. Így nagy esély van arra, hogy a Jónás napra odaérnek a hímivarsejtek a petesejthez. (Ha a Jónás nap a menstruáció idejére esik, nem baj, mert a fogantatás esélye ugyanolyan magas, mintha bármely más napra esne.

 

A gyermek neme

A Jónás-napok fölött látható kis jel azt mutatja, hogy az azon a napon fogant gyerek milyen nemű lesz. Azon a napon, amelyik Jónás-napnál nincs jel, bármilyen nemű gyerek megfoganhat.

 

A nemek befolyásolása nem mindig tanácsos!

Nem ajánlatos a gyermek nemének előzetes tervezése, a hozzánk érkező gyermeket nem terhelhetjük elvárásainkkal, mert ha beleavatkozunk az „Isteni rend” folyamataiba, később lelki problémákat okozhatunk. De akinek például van három-négy azonos nemű gyermeke, és a negyedik-ötödik várandósságában más neműt szeretne, annak nagyszerű eszközt ad a kezébe a Jónás módszer. Azoknak is kiváló lehet, akiknek a családjában férfi, vagy női ágon valamilyen betegség, vagy nem kívánt hajlam öröklődik, ezért ki akarják zárni a rendellenességet.

 

(Kérésre a Jónás táblázatot -születési időpont megadása után- ingyenesen elküldjük!)

 

« Főoldal

vissza a lap elejére>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szántó József
kérdőasztrológus

 

Telefon
70/338-4192

E-mail:arkanumstudio@gmail.com

 

Cím: 8227 Felsőörs,

Hóvirág utca 22.

 

terkep.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linkcsere:

Nőknek

Horoszkóp

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva © Arkánum 2010